Seks yaşamını tatlandırma yolları...

Hayat ne sıkıcı değil mi? Onu renklendirmeye en güzel yerinden, seks hayatınızdan başlamaya ne dersiniz?

Düzenli ve renkli bir cinsel yaşamın faydaları tartışılmaz. Peki, cinsel yaşamınız rutine girdiyse neler yapabilirsiniz? İşte, yaşamınıza renk katacak öneriler…

Saklanma oyunu 
İşe, sevgilinize bir not yazmakla ya da telefonuna, telesekreterine sesli mesaj bırakmakla başlayın. Yazılı bir notsa bu, belki buzdolabının üzerine, yastığının üzerine koyun notunuzu… Mesela, yakındaki çiçekçiye uğramasını söyleyin. Onun için ayırttığınız çiçeğin içinde diğer yönlendirme notunuzu görecektir. Yönlendireceğiniz yer, farklı bir gece geçireceğiniz ilginç bir otel, mumlarla aydınlatılmış yatak odanız ya da köpükle doldurulmuş küvetiniz olabilir.

Jartiyer seksi
İşten eve dönerken akşam yemeği için yoldan pizza, hamburger ya da sandviç gibi kolay yenebilir yiyecekler alın. Çünkü, evde yemek faslıyla uğraşmamanız, akşam yemeğini masada uzatmamanız gerekiyor. Varsa çocuklarınızı uyuttuktan sonra onu yatak odasına davet edin ve yatağa uzanmasını söyleyin. Işıkları azaltıp, yeni aldığınız jartiyerinizi ortaya çıkarana kadar yavaşça soyunun.

Bağla ve tahrik et
Önce kimin kimi yatağa bağlayacağını seçin. Sevgilinizi el ve ayak bileklerinden bağlayın. Sonra da “dur”, “yapma” gibi kelimeleri birbirinize yasaklayın. Sizin istediğiniz sadece küçük bir oyun… Bağlı olan partnerinizse, yavaşça ve karşı konulmaz bir şekilde onu baştan çıkarın. Sonuna kadar zevk almaya çalışmanız gereken bu sevişmede, hayallerinizi ve fantezilerini coşturacak senaryolar yaratın. Belki işin içine seks oyuncakları, yeni sevişme pozisyonları da girebilir.

Banyoda seks
Bugüne kadar hiç yapmadıysanız, partneriniz duş alırken sessizce içeri girip çıplak bir halde karşısına çıkarak onu şaşırtın. Birbirinizin vücudunu köpürtmek ve yavaş hareketlerle okşamak gibi erotik oyunların yaratıcılığı hayal gücünüze kalmış!

Ofiste seks
Partneriniz ya da siz, kendinize ait odanızın olduğu bir iş yerinde çalışıyorsanız, riskli ama bir o kadar heyecan verici ofis fantezisi için harekete geçmelisiniz. Tabii önceden ne yapacağınıza dair haber vermeden, bir bahane ile ya siz onu ofisinize davet etmeli ya da çat kapı ofisine gitmelisiniz. Kapıyı kilitlemeyi unutmayın!

Öğle arası kaçamağı
Öğle yemeği arasında birlikte yemek yemeyi teklif edeceğiniz partnerinizi, önceden oda rezervasyonu yaptırdığınız otele götürün. O, muhtemelen otelin restoranında yemek yiyeceğinizi sanacak. Ama siz onu odaya çıkarıp yemeğinizi de odaya getirterek ilginç bir fanteziyi hayata geçirebilirsiniz. Elinizi çabuk tutun, işe geç kalmayın…

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Bize her türlü görüşünüzü hemen iletebilirsiniz..

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu